БС СВИМ СРЦЕМ

БС Свим срцем – једина права продавница ствари везаних за Београдски синдикат. Физички и правно-пословно присутна на Дорћолу од 2016. године. Сада уздигнута и на виши ниво мрежне дистрибуције. Увек идемо даље, СВИЗАЈЕДНО.

САМО НЕБО НАМ ЈЕ ГРАНИЦА!!!

Beogradski sindikat (Београдски синдикат) 

Београдски синдикат (Београдски синдикат) је најпопуларнија реп српска реп „група“ или како они то воле да кажу братија. Одликују их бритки и директни текстови који обухватају свакодневницу једног нормалног човјека као и отворена критика политичке „елите“ у Србији. Током протеклих 15-так година издали су велик број пјесама које носе итекако поучне поруке како за млађе генерације, тако и за оне старије. Имамо велику част, обавезу и одговорност да их представимо у правом свијетлу широм свијета. Сви њихови производи су осмишљени и дизајнирани од самих чланова синдиката.
Више о њима: http://beogradskisindikat.com

СВИ ЗАЈЕДНО!!!

MLADI ZA KOSMET

Када је на празник Светог Стефана Дечанског 2008. године, група студената из Подгорице основала хуманитарну организацију “Млади за Космет “ били су вођени више емоцијама и револтом него дугорочним планом активности. Желио се дати реалан и позитиван одговор на признање независности ткз. Косова које је услиједило непосредно прије одлуке о оснивању. ”Млади за Космет” настоје покренути успавану енергију народа у Црној Гори, која би минималним трудом многоструко ојачала наш народ на Космету, а изнад свега помогла српској дјеци да будућност не траже ван својих вјековних огњишта. Потенцијал Срба у Црној Гори је поприличан, и са малим али редовним појединачним донацијама били би у стању да ријешимо бар дио виталних проблема оних који немају довољно материјалних средстава за живот. Хуманитарни омладински клуб данас окупља 15ак чланова из Црне Горе. Ни један од активиста хуманитарног омладинског клуба “Млади за Космет” не прима плату, нити било какву врсту волонтерске надокнаде. Напротив, сви чланови у складу са својим могућностима редовно врше мјесечне уплате на жиро-рачун организације, а та средства се користе за спровођење поменутих активности.

СРБИ ЗА СРБЕ

Kрајем 2005. године рођена је идеја о хуманитарној организацији СРБИ ЗА СРБЕ. Окосницу ове организације чине млади и енергични људи, окупљени заједничком визијом помоћи онима који су благословени бројним потомством, свесних да сваком ко не живи у материјалном изобиљу и мала помоћ значи пуно. Налазимо се већином у дијаспори, далеко од домовине физички, али не и срцем. Окупила нас је хумана идеја да богоугодним делом помогнемо најугроженијем делу српске нације. Искрене намере, жеља и вера у оно што смо наумили урадити превазишла је сумње међу нама, а географска раздаљина не представља тешкоћу да будемо у свакодневном контакту и договору.

ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ!   
ХУМАНИТАРНА ОРГАНИЗАЦИЈА СРБИ ЗА СРБЕ

Српска православна омладина Инзбрук – СПОЈИ

Српска православна омладина Инзбрук – СПОЈИ је непрофитна, неполитичка, независна невладина организација, која је 12. априла 2009. године, на празник Цвети, основана у Инзбруку уз благослов Српске православне цркве.

СПОЈЕНИ СМО ЈАЧИ!